NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Şi-a făcut o carieră de model, deşi medicii nu-i dădeau nicio şansă. Care este boala de care suferă această fată

Publicat la: 04.11.2013 18:48 Ultima actualizare: 04.11.2013 18:54

O tânără în vârstă de 18 ani din Marea Britanie a uimit întreaga lume după ce a reuşit să-şi construiască o carieră în modelling în ciuda bolii de care suferă, scrie Daily Mail.

În urmă cu doi ani, Leanne Roberts a fost diagnosticată cu scolioză, o afecţiune a coloanei vertebrale, ce determină curbarea acesteia în forma literei „S”. Atunci, medicii i-au spus că singura soluţie este o intervenţie chirurgicală destul de complicată, precizând că, netratată, boala poate prooca afecţiuni ale plămânilor şi ale inimii.

„La început, când am fost diagnosticată, a fost groaznic, am petrecut atât de mult timp plângând… eram terifiată”, a povestit fata. „Eram paranoică, gândindu-mă că voi sfârşi prin a arăta groaznic şi că voi ajunge într-un scaun cu rotile”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, fata a refuzat operaţia şi, în schimb, a ales o metodă alternativă de tratament, ce implica o serie de exerciţii speciale.

„Am fost extrem de încântată, abia aşteptam să încep tratamentul. Cred că toţi cei care se află într-o situaţie asemănătoare ar trebui să ia în considerare mai întâi metoda aceasta, înainte de a se supune unei operaţii riscante”, a spus Leanne.

„Am simţit şi am văzut diferenţa încă din primele zile. Cât timp voi continua cu exerciţiile, ar trebui să dispară şi durerile de spate, iar scolioza să nu mai avanseze. Simt că deţin din nou controlul”, a completat tânăra.

De asemenea, medicii au fost surprinşi de rezultatul obţinut de Leanne, însă au avertizat că afecţiunea s-ar putea agrava la un moment dat. Totuşi, fata se arată foarte încrezătoare şi bucuroasă că, pentru moment, poate să se dedice pasiunii sale pentru modă.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response