NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Serie neagră pe șosele, Poliția Rutieră împarte pliante. Trei persoane au murit pe E 75 după ce o utilitară a izbit un microbuz. Ieri au murit alți trei oameni pe E 85 într-un accident aproape identic

Numărul morților provocați de accidente grave a crescut în acest weekend. Șase persoane i-au pierdut viața în două accidente grave ce par trase la indigo.

În ambele accidente a fost vorba de utilitare care au intrat în plin în microbuze. Ultimul accident s-a consumat în dimineața aceasta, la ora 5.55, informează Gabriel Lică, ofițer la Poliția Rutieră Mehedinți. Conform sursei citate, accidentul a avut loc pentru că șoferul unei utilitare care venea din Italia a adormit pur și simplu la volan.
 

”Utilitara venea din Italia, către Gorj. În localitatea Butoiești șoferul a adormit și a intrat pe contrasens unde a izbit în plin un microbuz care transporta persoane de la Filiași la Strehaia. Ambii șoferi au murit pe loc și a mai decedat o persoană care era în utlitară”, a declarat Gabriel Lică pentru o televiziune de știri.

Sâmbătă au murit alte trei persoane pe E 85 când o utilitară a intrat în plin într-un microbuz care transporta persoane de la București la Focșani. Polițiștii au informat că șoferul utilitarei, un tânăr de 27 de ani, mergea cu 120 km/h pe ceață foarte densă și de aceea a izbit microbuzul.
Duminică dimineața corespondentul Realitatea TV Gerhald Ernst a informat că Poliția Rutieră a decis să împartă pliante după accidentul de pe E 85 cu justificarea că amenzile ar fi ineficiente.


FOTO + VIDEO. Șoselele sunt tot mai nesigure. Un microbuz s-a izbit frontal sâmbătă de o altă mașină. Trei persoane au murit pe loc și 15 au fost rănite

În spitalele din Bucureşti sunt internate 14 victime, care au traumatisme cranio-cerebrale de diferite grade, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare şi inferioare, traumatisme cranio-faciale, a anunțat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în urma accidentului de pe DN2, potrivit eprezentanţilor Parchetului instanţei supreme, citați de News.ro. Citiți aici detalii si vedeți galerie foto!Editorialul jurnalistului Mălin Bot, redactor-șef online RL:
Încă un accident oribil. Șefii Poliției Rutiere zac pe funcții fără să fie luați la întrebări de cineva | OPINIE
În cele trei săptămâni care au trecut de la accidentul de pe Autostrada București-Constanța, când au murit patru persoane și au fost rănite 50, niciun șef al Poliției Rutiere nu a scos capul pentru a face vreo comunicare publică pe această temă. Citește aici tot comentariul!

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response