NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Şefa Ambulanţei, despre intervenţia în cazul Daniel Prodan: prima ambulanţă nu avea medic, a doua a ajuns la 22 de minute de la APEL

Alis Grasu a confirmat informatia potrivit careia prima ambulanta a ajuns la casa lui Daniel Prodan la 14 minute de la apelul telefonic, insa fara medic. A doua ambulanta a ajuns la 8 minute dupa prima.

Tragedia lui Daniel Prodan, descrisă de soţia acestuia: “Moartea a fost VIOLENTĂ!”

Alis Grasu a negat faptul ca sotia lui Daniel Prodan a primit indicatii prin telefon despre modul in care trebuie sa procedeze de la centralista serviciului 112. Directorul Serviciului de Ambulanta spune ca medicul coordonator a discutat cu Licinia Prodan.

Daniel Prodan şi LISTA NEAGRĂ. Alţi 15 fotbalişti participanţi la CM 1994 care AU MURIT

“Dupa ce a inregistrat solicitarea, conform protocolului nostru, centralista a dat apelantei medicul coordonator care s-o indrume pana la sosirea Ambulantei pentru a incepe manevrele de resuscitare. Este o procedura absolut normala”, a afirmat Alis Grasu.

Scandal după moartea lui Daniel Prodan. În momentul apelului la 112 nu era nicio ambulanţă liberă

“S-a facut resuscitare conform protocoalelor aproape trei ore. Atunci cand este tulburare de ritm socabila, se administreaza soc, iar cand este asistola se fac compresii si se administreaza medicatie. A fost necesara doar o data administrarea socului pentru ca o singura data a fost tulburare de ritm”, a mai mentionat Alis Grasu.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response