NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Scoala in care, in loc sa fie pedepsiti, elevii sunt pusi sa mediteze

Cum ar fi fost, in copilaria ta, ca in loc sa fii pedepsit la scoala, poate pentru ca ai fost obraznic, sa nu fii pus la colt, lovit cu rigla sau sa iti fie chemati parintii in biroul directorului, ci sa fii pus sa meditezi? E abordarea unei scoli primare din Baltimore.

In aceasta scoala, in loc sa fie pedepsiti, indiferent de motiv, elevii sunt pusi sa se aseze pe perne pufoase si saltele si invitati sa-si constientizeze si inteleaga emotiile, sa nu le reprime, sa se relaxeze si sa mediteze, informeaza AOL.
Incaperile pentru aceasta activitate sunt deschise oricand, astfel incat elevii sa poata veni ori de cate ori au nevoie sa respire in liniste si sa scape de stresul acumulat.

Deja metoda a fost imprumutata si de alte scoli, iar de cand a fost implementata, s-a observat ca absentele elevilor sunt mai putine si actele de indisciplina mult mai rare.

A.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response