NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna vine la Bucuresti

Sarbatorea valsului vienez, seara in care iubitorii muzicii simfonice se vor gasi la Sala Palatului, se apropie. Pe 5 decembrie se va desfasura concertul de exceptie alaturi de originalii Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna, cea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume.

Orchestra va fi insotita de baritonul Michael Havlicek, soprana Elisabeth Pratscher si dirijorul Maestro Guido Mancusi.
Melomanii, cu precadere cei ai lui Johann Strauss, vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna, si in 2015, intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena.

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

  • Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)
  • Categoaria I – 300 RON
  • Categoria II – 200 RON
  • Categoria IV – 150 RON
  • Categoria III – 100 RON

Biletele se gasesc online pe bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos, eventim.ro, myticket.ro si magazinele Diverta, bilet.ro, salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului si pe startickets.ro.

Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.
Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert.

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm in Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, Romania, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Accesul publicului este permis de la ora 19.00, concertul va incepe la ora 20.00.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response