NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

S-a redeschis traficul pe Autostrada Soarelui, după nouă ore de la teribilul carnagiu

După aproape nouă ore de la producerea accidentului în lanț, pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, în care au murit trei persoane și au fost rănite câteva zeci, traficul rutier a fost reluat sâmbătă, în jurul orei 17,35, pe Autostrada Soarelui.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că pe celălalt sens de mers (Constanța — București) circulația nu a fost afectată.

Sâmbătă dimineața, un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs pe Autostrada Soarelui, circulația fiind întreruptă la km 67 al autostrăzii, pe sensul de mers București — Constanța, în zona Lehliu-Gară, și deviată de la km 64 al autostrăzii pe DN 3A Lehliu-Gară — Drajna.

Peste 100 de salvatori au intervenit la locul accidentului în care au murit trei persoane, iar 41 de răniți au fost transportați la spitale. În accident au fost implicate 29 de mașini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion. În accident au fost implicate 60 de persoane, dintre care trei au decedat, 41 au fost transportate la spitale, iar alte 16 au refuzat transportul. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response