NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO (ora 18:00). Unde vezi meciul RUSIA – ROMANIA LIVE VIDEO

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. RUSIA – ROMANIA îl are la centru pe Aleksei Kulbakov din Belarus, care va fi ajutat de asistenții Dmitri Juk și Oleg Maslianko. Meciul amical RUSIA – ROMANIA se joacă, marţi, de la ora 18:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DOLCE SPORT.

RUSIA – ROMANIA este LIVE VIDEO AICI, AICI şi AICI.

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. Partida RUSIA – ROMANIA se va disputa pe Akhmat-Arena, stadion situat la zece minute de hotelul unde sunt cazați “tricolorii”. Arena are o capacitate de aproape 31.000 de locuri, a fost inaugurată în 2011, iar echipa de primă ligă rusă FC Terek își dispută aici partidele de acasă. Pentru ceceni, meciul reprezintă o adevărată sărbătoare sportivă, iar organizatorii au anunțat că toate biletele au fost deja epuizate pentru meciul RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT.

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. Christoph Daum are la dispoziţie trei jucători care evoluează în campionatul din RUSIA: Prepeliţă, Bicfalvi şi Grozav. “Aştept un feed-back de la potenţialii jucători titulari ai echipei naţionale, dar care nu prea au evoluat. Meciul aduce sigur o motivaţie, în plus, pentru jucătorii tricolori. Va fi o partidă specială, un eveniment sportiv deosebit pentru Grozny și pentru această regiune. Mă bucur că vom întâlni echipa Rusiei pregătită de Stanislav Cherchesov, prietenul meu de foarte multă vreme”, a spus Christoph Daum, înainte de meciul RUSIA – ROMANIA.

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. RUSIA trece printr-o perioadă grea, fotbalistic vorbind, înainte de partida de pregătire cu ROMANIA. Vladimir Putin a luat atitudine şi le-a transmis fotbaliştilor că trebuie să ia exemplul hocheiştilor, care au scris istorie la ultimele trei campionate mondiale (aur în 2014, argint în 2015 şi bronz anul acesta): “Nu am mai văzut meciuri frumoase făcute de naționala Rusiei de multă vreme, ca să fiu sincer. Uitați, naționala de hochei a Rusiei ne dă motive de bucurie”.

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. Echipele probabile la meciul RUSIA – ROMANIA:

Rusia: Akinfeev – Vasin, Kutepov, Petrov – Samedov, Erokhin, Gazinski, Glusakov, Zobnin – Kokorin, Poloz.

Romania: Pantilimon – Enache, Săpunaru, Grigore, Latovlevici – Prepeliţă – Rotariu, R. Marin, B. Stancu, Grozav – Fl. Andone.

RUSIA ROMANIA LIVE VIDEO. RUSIA – ROMANIA se joacă, marţi, la Groznîi, de la ora 18:00. DOLCE SPORT tranmsmite LIVE VIDEO meciul RUSIA ROMANIA. De asemenea, pe Arena Fanilor, FRF pune la dispoziţua fanilor o transmisie LIVE VIDEO ONLINE STREAMING a meciului RUSIA ROMANIA.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response