NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ROMANIA – POLONIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. LIVE STREAMING TVR 1

ROMANIA – POLONIA LIVE VIDEO ONLINE 2016. LIVE STREAMING TVR. Meciul de vineri cu Polonia este cel de-al patrulea al tricolorilor în grupa de calificare pentru CM 2018 din Rusia, după 1-1 cu Muntenegru, 5-0 cu Armenia şi 0-0 în Kazahstan. România are 5 puncte în clasament, cu două mai puţin decât Polonia.

Joi seara, Arena Națională a găzduit antrenamentele oficiale ale celor două formații care vineri, de la ora 21:45, se vor afla față în față! Selecționata Poloniei a fost prima care s-a antrenat, de la ora 17:45. În acest timp, selecționerul Christoph Daum și căpitanul Dragoș Grigore au susținut conferința de presă.

“Putem spune că va fi un meci de a fi sau a nu fi, dar la fel vor fi și celelalte partide din grupă. Am lucrat în cariera mea cu jucători polonezi, le știu mentalitatea, știu ce calități au. Pentru a câștiga partida avem nevoie atât de construcție, cât și de contraatac. Trebuie să fim încrezători că putem obține un rezultat important pentru fotbalul românesc“, a spus Daum. 

Apoi, la ora 19:00, cei doi s-au alăturat celorlalți tricolori pentru antrenament, o ședință de pregătire în care selecționerul a pus la punct ultimele detalii înaintea întâlnirii de mâine seară.

 

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response