NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ROMANIA POLONIA la TVR (ora 21:45) LIVE VIDEO ONLINE STREAM în preliminariile CM 2018

ROMANIA POLONIA TVR LIVE VIDEO ONLINE STREAM.Partida ROMANIA – POLONIA, care va fi LIVE VIDEO ONLINE STREAM la TVR, va fi oficiată de o brigadă din Slovenia, cu Damir Skomina la centru, ajutat de asistenții Jure Praprotnik și Robert Vukan. Matej Jug va fi rezervă la meciul ROMANIA POLONIA.

ROMANIA POLONIA TVR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. ROMANIA are un bilanț net favorabil cu POLONIA, pe care a întâlnit-o de 33 de ori până acum. ROMANIA  a învins de 14 ori, 15 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar de 4 ori a câștigat POLONIA.

CLASAMENT GRUPA E

ROMANIA POLONIA TVR LIVE VIDEO ONLINE STREAM. “Va fi un meci de a fi și a nu fi, la fel ca următorul și așa mai departe. Nu am nicio dilemă legată de primul unsprezece. Îl știu deja. Pe durata unei partide se pot întâmpla multe lucruri, poate uneori ai nevoie să te retragi în apărare și să folosești contraatacul ca armă. Iar poate altădată ai nevoie să faci presing sus și trebuie să încerci să construiești în jumătatea adversă. Trebuie să fim pregătiți pentru multe situații pe durara unei partide”, a spus Christoph Daum, selecţionerul “tricolorilor”, înainte de ROMANIA POLONIA TVR LIVE VIDEO ONLINE STREAM.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response