NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ROMANIA – ARMENIA. Avertismentul selecţionerului Christoph Daum: “Nu vă aşteptaţi la prea mult”

ROMANIA – ARMENIA. Christoph Daum a declarat că din păcate nu poate promite marea cu sarea la dubla cu Armenia şi Kazahstan, din preliminariile CM 2018. “Mereu încercăm ceva nou, aţi văzut că am chemat jucători noi, am urmărit jucătorii, dar nu cred că a fost vreo greşeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. Puteam câştiga cu acea echipă de start. Am făcut totul bine, ne-a lipsit doar norocul şi felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent. Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult. Este valabil şi pentru mâine. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Aveţi răbdare”, a declarat selecţionerul României, Christoph Daum.

România a jucat un singur meci în campania de calificare la Campionatul Mondial 2018 din Rusia. Tricolorii au remizat, pe Cluj Arena, scor 1-1, cu Muntenegru. Selecţionerul Christoph Daum spune că este conştient de faptul că în fotbal cel mai mult contează rezultatele şi speră la câştigarea tuturor punctelor puse în joc la partida cu Armenia.

“Motivaţia e la fel. Sunt în continuare motivat, provocarea este aceeaşi şi dificultăţile sunt aceleaşi. Nimic nu s-a schimbat, doar că acum ştiu puţin mai multe despre problemele pe care le avem. Nu este o diferenţă mare. Încercăm să dezvoltăm aceşti jucători, această echipă, o nouă structură în fotbalul românesc, dar în acelaşi timp să obţinem şi cele mai bune rezultate. Rezultatul este cel mai important în fotbal şi toată lumea se va uita doar la rezultate. Şi acum trebuie să căutăm acest lucru, să obţinem cel mai bun rezultat în următorul meci”, a continuat Chritoph Daum.

Meciul dintre Armenia şi România se va disputa, sâmbătă, de la ora 19:00.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response