NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

REVISTA PRESEI: Românii au auzit câte ceva despre Cumințenia Pământului

Ziarul Adevărul prezintă un reportaj despre modul cum au receptat românii campania despre “Cumințenia Pământului”.

“Campania pentru achiziţionarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi a rezonat prea puţin în rândul românilor de rând. Din faţa Guvernului, unde tronează un banner impresionat al acestei campanii, până în pieţele şi cartierele Capitalei, prea puţini sunt cei care au auzit despre eforturile guvernanţilor sau chiar despre sculptura în sine”.

“Amenzi duble pentru cei își fac casă și nu angajează diriginte de șantier”, titrează ziarul Libertatea.

Cetățenii care vor construi fără a avea la bază un proiect sau fără să angajeze un diriginte de șantier pentru realizarea construcției vor scoate de acum încolo bani greu din buzunare, întrucât legea care prevede dublarea amenzilor în construcții a fost publicată în Monitorul Oficial și va intra în vigoare peste 30 de zile.

Evenimentul Zilei anunță ultimele treceri în rezervă din SRI – atât cele de vineri cât și altele, înregistrate de la începutul anului 2016 – și trage o concluzie: “Bilanțul este impresionant: 2 adjuncți și 5 șefi de Direcții Generale sau Direcții, schimbați și trecuți în rezervă, și 3 șefi de Direcții Generale înlocuiți. Structuri-cheie din SRI, Direcția de Protecție Internă, Analiză și Antitero au fost incluse în acest proces de reformă propus de noul director al SRI. Direcția Generală “Apărarea Constituției” a primit un nou șef. Practic, Eduard Hellvig a devenit din Director SRI – Spectator un Director SRI – Jucător”.

Publicația Capital prezintă o afacere de succes, a unui român care a avut curajul să investească. inițial, 8000 de euro.

“Atunci când îmbini pasiunea pentru ceea ce faci cu entuziasm şi perseverenţă, afacerea nu are cum să nu crească cu paşi repezi. Este şi povestea lui Florian Pârva, care deşi şi-a lansat la mijlocul lui 2015 propriul business, încă din primele luni şi-a recuperat investiţia. Acum, Atelier53 produce peste 8.500 de euro pe lună”.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response