NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

REVISTA PRESEI. Cum vrea Guvernul României să lichideze corupţia

Ziarul Adevărul își îndeamnă cititorii la o dezbatere, oferind un titlu incitant: “Cum vrea Guvernul să stârpească corupţia”.

“Fiecare act de corupţie, de la cel mai mic, precum plicul cu bani băgat în buzunarul medicului, până la cel mai mare, precum corupţia din proiectele de infrastructură, slăbesc statul român. Este doar una dintre concluziile dezbaterii publice privind noua Strategie Naţională Anticorupţie 2016-2020”.

Ziarul Libertatea ne oferă un exemplu concret: “Companiile farmaceutice, generoase cu doctorii care prescriu rețete. Câți bani au încasat în 2015 medici celebri de la producătorii de medicamente”.

“Aproape 1.650 de medici și farmaciști au primit sponsorizări de la companiile care produc pastile. Asociațiile pacienților se tem că în schimbul acestor ajutoare, doctorii își asumă să recomande bnolnavilor produse scumpe de la companiile care i-au sponsoriat pe doctori”.

Evenimentul Zilei susține că “Franțuzoaica de la Primărie a prins cheag în România: are 4 case fabuloase”, referindu-se, desigur, la Clotilde Armand.

“Dulce ca un croissant de pe Champs-Elysees şi fascinantă ca un dans de cabaret la Moulin Rouge e această Românie! Să mai spună cineva că în ţara asta nu te poţi îmbogăţi dacă munceşti cinstit”, comentează ironic jurnaliștii.

Publicația Capital ne anunță că “Legea RCA se schimbă din noiembrie”. Potrivit acestei publicații, “Legea asigurărilor RCA ar putea fi adoptată de Parlament până în luna noiembrie, existând şanse bune să intre în vigoare la 1 ianuarie 2017, susţine preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu”.

Gazeta Sporturilor prezintă un anunț surpriză făcut, marți seară, de Valerii Moraru.

“Sunt dispus să renunț la banii băgați, într-o formă juridică corectă. Sunt gata să le cesionez acțiunile rapidiștilor cu un leu, atunci când se vor transforma în acțiuni. Suporterii merită să preia azi acțiunile, ei vor face cea mai bună alegere pentru club”, a spus Moraru.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response