NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

REVISTA BLOGURILOR: Un medic împarte viața și moartea la Sfântul Pantelimon

Bloggerii discută cele mai recente scandaluri din România, iar impactul maxim asupra opiniei publice îl au cele din domeniul sănătății.

Jurnalistul Cătălin Tolontan observă, pe blog, că o doctoriță a ajuns “să împartă viața și moartea” la Spitalul Sfântul Pantelimon. Șefa de secție a fost suspendată din funcție. ”Suntem curioși dacă vor s-o pedepsească pe Mioara Duvlea, care a vorbit”, spune un medic din spital, citat de Tolontan.

Jurnalistul Adelin Petrișor prezintă detalii, pe blog, despre accidentul elicopterului SMURD în care au murit patru oameni. Adelin Petrișor afirmă că elicopterul s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo dificile.

“Ei zburau în condiții grele fără radar meteo. Mai trist este că și noul EC-135 (cel care va înlocui aparatul căzut la Mamaia în 2014) a fost comandat tot fără radar meteo. În condițiile în care misiunile medicale de urgență se fac de obicei aproape de condițiile minime acceptate, asta mi se pare o nebunie”, spune Adelin Petrișor.

Adi Hădean – care este, de meserie, bucătar – prezintă pe blog o nouă rețetă, potrivită cu inundațiile din ultimele zile. “Ultima găselniță culinară care face turul pe internet este tortul picătură de ploaie. Poate nu ultima, dar asta este ultima idee “genială” pe care îmi amintesc s-o fi văzut. Tortul acesta este de fapt o bulă gelatinoasă dulceagă, pe bază de agar și cam atât. Și este promovat ca un desert fără calorii, care poate fi consumat oricând ne dorim”, explică Adi Hădean.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response