NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

REVISTA BLOGURILOR. Ce face un ardelean când primește o informare de la SRI

Bloggerii continuă să dezbată pe Internet marile scandaluri din România, cel mai celebru fiind, îm continuare, cazul dezinfectanților diluați.

Jurnalistul Cătălin Tolontan prezintă pe blog o explicație oferită de președintele Iohannis: ”În momentul în care primim informări, le citim și ne considerăm informați”.

Marta Ușurelu se întreabă, pe blog, “unde pleacă directorii de marketing”. Potrivit acesteia, “peste 40% dintre directorii de marketing s-au schimbat in ultimii doi ani. Interesant este ca acestia nu pleaca pe o pozitie similara intr-o alta companie sau intr-un alt domeniu, ci pleaca din marketing. Foarte putini (sub 10%) sunt promovati si primesc alte joburi in companie sau in alte tari. Cei mai multi parasesc domeniul”.

Vali Petcu, alias Zoso, scrie pe blog despre o realizatoare TV la modă: Denis Rifai. Concret, Zoso analizează emisiunea în care a fost invitat Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei.

“Am urmărit toată emisiunea, fata e complet în lumea ei. Când primea răspunsuri corecte, trecea mai departe fără să zică măcar un “aveți dreptate” sau “corect”. Când credea că are dreptate, insista ca o vițică. Lavinia Șandru are concurență serioasă la titlul de cea mai specială realizatoare TV”, scrie Zoso.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response