NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

“Razvan e socat, se teme de noi. E un corp strain in fotbal” – Interviu cu “creierul” coalitiei anti-Burleanu

Sase oameni din fotbalul romanesc au format o coalitie ce are ca scop indepartarea lui Razvan Burleanu din fruntea Federatiei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, omul care a stat la baza formarii acestei aliante, doctorul Pompiliu Popescu, a vorbit despre planurile pe care le are.

Din aceasta coalitie mai fac parte Florin Prunea, Cristian Bivolaru, Ioan Andone, Basarab Panduru si Florin Raducioiu.

Fostul doctor al Generatiei de Aur, dat afara de Burleanu inainte de EURO 2016, spune ca este doar inceputul. Alti mari fotbalisti se vor alatura in urmatoarea perioada si nu este exclus ca si Gica Popescu sau Gica Hagi sa faca parte din proiect.

Iata interviul acordat Ziare.com de Pompiliu Popescu:

Ar trebui sa-i fie teama lui Razvan Burleanu ca-si va pierde postul?

Tocmai de asta se teme el! Normal ca are motive, asta este spaima lui: Generatia de Aur! El nu are ce sa caute in fotbal, este un politruc si n-are ce sa caute aici pur si simplu.

Cum este privit de fostii jucatori din Generatia de Aur demersul dvs. de a forma o echipa care sa-l dea jos pe Burleanu?

Problema este de organizare, sa-i coagulam. In rest, nicio alta problema. Ei sunt cei indreptatiti sa repare acest fotbal pe care l-a facut praf Burleanu. Acest om a facut un dezastru.

Care este planul? Veti avea un singur candidat, mai multi?

Avem un plan, va asigur ca deja am pornit la drum. Sunt cu un nucleu care se va mari concentric de la ceea ce exista acum si ei sunt cei care vor conduce fotbalul romanesc. Vom avea mai multi candidati. Va asigur ca planul este bine conturat, chiar daca nu vorbim acum despre el.

S-au vehiculat numele lui Florin Prunea si Cristian Bivolaru…

Vad ca ceva stiti…

Gica Hagi si Gica Popescu au spus ca nu se vor implica pentru ca nu doresc sa candideze. Veti mai incerca sa-i convingeti sa se razgandeasca?

Gica Hagi si Gica Popescu oricand pot veni si oricand pot fi candidatii acestui grup.

Revenind la Burleanu, va acuza ca, atunci cand erati in staff-ul nationalei, cumparati medicamente la suprapret si ca nu aveati competenta necesara pentru a practica meseria. Cum ii raspundeti?

Aceste acuzatii au fost demontate. El nu are alte argumente! Persista in niste treburi pe care eu le-am demontat cu tot felul de documente, sunt blindat. M-a dat afara in aprilie si a incercat sa-mi ia banii de prima, ca sa ma si denigreze. Dansul inceaca pe toate caile… Iar acum daca a vazut ca sunt impreuna cu Generatia de Aur e pur si simplu socat. E intr-o spaima continua.

Nu vedeti ca a jignit si fotbalul, Generatia de Aur. I-a spus lui Prunea sa-si aduca aminte de meciul cu Suedia. A jignit toti fotbalistii si tot fotbalul romanesc. El nu face parte din acest fenomen, e introdus prin usa din dos, un corp strain.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response