NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

PSD Ilfov: Absenţa de şedinţa CJ, justificată de documente.

Absenţa consilierilor formaţiunii PSD de la şedinţa Consiliului Judeţean de joi, reclamată de Marian Petrache, a fost justificată prin faptul că nu au fost prezentate unele documente privind societatea de apă, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat PSD Ilfov, decizia în privinţa societăţii de apă şi canal de majorare a capitalului social a fost amânată la o şedinţă anterioară, din 9 octombrie, deoarece se dorea a fi prezentate “atât bugetul fluxurilor de lichidităţi (cash flow) cât şi planul de redresare al societăţii”, dar şi grila de salarizare sau gestiunea patrimonială. Potrivit comunicatului, decizia a fost ca subiectul să fie reluat într-o şedinţă viitoare a consiliului judeţean.

“La data de 31 octombrie 2013, consilierii judeţeni au fost convocaţi la şedinţa extraordinară având un singur punct pe ordinea de zi, şi anume majorarea de capital a societăţii (de apă şi canal, n.r.), fără a ne fi prezentate materialele solicitate în şedinţa anterioară, documente ce ne sunt necesare spre a fi analizate înainte de exprimarea votului”, se precizează în comunicatul PSD Ilfov referitor la acuzaţiile aduse de Marian Petrache.

În plus, reprezentanţii PSD susţin că au acţionat şi vor acţiona “întotdeauna în interesul cetăţeanului care este suveran şi nu în interes politic sau de afaceri ale unor grupuri din preajma Consiliului judeţean”.

De asemenea, PSD Ilfov susţine că problemele din alianţa cu PNL au venit pe fondul unor alocări bugetare realizate de Marian Petrache fără consultarea partenerilor.

Preşedintele CJ Ilfov, vicepreşedintele PNL Marian Petrache, a declarat joi pentru MEDIAFAX că îi cere premierului Victor Ponta să intervină în scandalul de la nivelul Consiliului Judeţean legat de majoritatea realizată de PSD cu PPDD şi PDL, pentru a rezolva situaţia operatorului de apă.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response