NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Prognoza meteo. Marţi şi miercuri, cerul va fi mai mult noros. Sunt aşteptate ploi pe arii restrânse

Marţi şi miercuri, în sudul şi estul ţării, cerul va fi mai mult noros, fiind aşteptate şi ploi pe arii restrânse, informează ANM. 

În restul ţării va fi mai cald, dar innorările se vor accentua seara si noaptea, când ploile se vor extinde, iar, izolat, în vest, se vor acumula cantităti de apă de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, sudul Crişanei, Moldova, pe litoral, in Deltă, dar şi pe crestele montane. 

Temperaturile vor fi curpinse între 9 şi 19 grade, cu valori ridicate în vest, iar temperaturile minime vor fi înregistrate între 1 şi 11 grade.

La Bucureşti, vremea va fi inchisă. Vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6 – 7 grade.

Miercuri, vremea va fi închisă, devenind deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării. Izolat, in centru si in est, cantitătile de apă vor depăsi 20 l/mp. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response