NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Produse de birotica si papetarie – mai ieftin si mai rapid, pe Zenon.ro

(P) Produsele de papetarie nu se mai rezuma astazi doar la o coala de hartie sau un stilou. Ele definesc personalitatea celui care le foloseste, fie ca vorbim despre un elev sau angajatul unei companii multinationale.

Astfel, pentru o persoana atenta la detalii, produsele de birotica si papetarie sunt la fel de valoroase precum propria masina, ajungand sa faca parte din identitatea sa.

Este clar ca produsele de birotica si papetarie de calitate sunt apreciate astazi pentru multe alte calitati fata de acum cativa ani.

Agende, huse pentru tableta, magneti, tabla magnetica, flipchart, panou de pluta sunt doar cateva dintre elementele care pot face diferenta intr-un birou sau laborator scolar, iar daca ele pot fi procurate la preturi mici, din acelasi loc, te ajuta sa nu mai pierzi timpul.

Cu o experienta in vanzari de peste 10 ani, Zenon.ro vine in intampinarea clientilor care cauta produse de birotica si papetarie de calitate la preturi mici.

In acord cu solicitarile clientilor, Zenon pune la dispozitie produsele in mediul online, oferind posibilitatea cumpararii lor in toata tara.

Zenon.ro ruleaza pe o platforma online inteligenta, care ajuta clientii sa comande mult mai rapid, avand totodata posibilitatea de a beneficia de discount-uri automate in functie de cantitatea produselor pe care o comanda.

Astfel poti intra in posesia produselor preferate foarte simplu: accesand site-ul Zenon.ro, adaugand in cos produsul preferat pentru ca mai apoi acesta sa-ti fie livrat la usa in cel mai scurt timp.

Gratie Zenon.ro descoperi absolut toate produsele de birou de care ar putea avea nevoie, de la produse de birotica si papetarie, pana la produse de IT&C si consumabile, produse administrative, de curatenie si de protocol.

Zenon.ro, nu vinde doar produse, ci ofera si servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor de consum ale clientilor.

Reprezentantii Zenon.ro pleaca de la ideea ca produsele de birotica si papetarie reprezinta unul dintre elementele cheie in aproape orice birou, indiferent de afacerea pe care o desfasoara.

Este esential sa beneficiezi de produsele potrivite in munca pe care o desfasori la birou, la scoala sau in atelierul de creatie.

Obiecte cum ar fi pixuri, stilouri, coli de hartie, computere si alte echipamente de birou, precum imprimanta, sunt indispensabile pentru ca munca angajatilor sa fie una eficienta.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei Zenon in cei peste 10 ani de experienta in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, recomanda Zenon.ro ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la succesul afacerilor clientilor sai.

Produsele sunt testate si verificate astfel incat la clienti sa ajunga in cele mai bune conditii.

Zenon.ro iti aduce mai aproape produsele pe care le folosesti si de care ai nevoie pentru ideile tale, indiferent de locul in care te gasesti: la birou, acasa, la scoala, la gradinita, la atelierul de creatie.

Magazinul este gestionat de catre SMART OFFICE PAPET SRL, o societate cu viziuni ample si complexe in domeniul papetariei.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response