NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ponta: Ceea ce face Traian Băsescu este un joc politic pentru partidul Elenei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, că banii din acciză la combustibili merg în infrastructură, iar ”ceea ce face Traian Băsescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este să le explic oamenilor cum se întâmplă lucrurile cu banii ăştia şi ce vrem să facem în continuare cu ei”.

Totodată premierul a mai spus că Uniunea Social-Liberală poate fi refăcută după alegerile europarlamentare din 25 mai, când liberalii vor constata, eventual, că partidele “pui” ale lui Traian Băsescu, PDL-PMP, vor obţine împreună mai multe voturi decât PNL

“Eu cred că după 25 mai, când se va confirma eventual – o să vedem împreună – ceea ce eu am spus tot timpul, şi lui Crin Antonescu, şi colegilor liberali, că, din ruperea USL, PSD-ul nu pierde, ci câştigă Traian Băsescu şi puii săi – că se cheamă PDL sau PMP, este aceeaşi mizerie a lui Traian Băsescu – şi că aceşti pui împreună vor face mai mult decât PNL, ceea ce nu se întâmpla în decembrie în sondaje, cred că raţiunea şi faptul că, din păcate, am trecut prin aceste momente dificile politic, ca să se dovedească că am avut dreptate, vor duce la refacerea USL măcar până când îl vedem pe Băsescu plecat de acolo “, a spus Ponta la Antena 3.

”Eu nu mai vreau ca un preşedinte din România să fie de o asemenea joasă factură, vreau ca viitorul preşedinte să vorbească respectuos, cu ‘dvs’”, a spus Ponta.

Dacă aveam vreo posibilitate prin care să spun: ”oameni buni, în 2014 nu se va pune nicio taxă; dacă aveam acest element miraculos, aş fi făcut-o.

N-am pus şi nici nu voi pune vreodată vreo taxa care să afecteze toţi cetăţenii acestei ţări, mai ales pe cei cu venituri mici.

N-am tăiat şi nici n-o să tai vreodată pensiile, n-am tăiat, chiar am adaugă la salarii.

Aceşti bani din acciza merg în infrastructura, vor susţine proiectele, fără să fie suficienţi
Preşedintele îi minţea pe oameni când spunea că nu este niciun document care să prevadă această acciza. Ba da, este bugetul, Băsescu a aprobat legea bugetului de stat, votată de Parlament, care include această acciză.

Efectul este zero la cei care folosesc motorină în Agricultură.

Eu ştiu că DNA a fost extrem de critică cu regimul lui Traian Băsescu şi imixtiunile acestuia în justiţie, dar nu pot să fac niciun fel de legătură în acest moment despre una şi alta

În cei doi ani de când sunt prim-ministru, România a fost numai pe creştere

Noi plătim 3 miliarde de lei procese câştigate de profesori, judecători, după tăierile lui Boc.

Creşterile de la 1 aprilie 2014 fac parte din procesul liberalizării preţurilor la gaze, erau lucruri convenite, era un calendar vechi, erau date ce nu puţeau fi schimbate.

La gaze, de mâine, pentru consumatorii casnici, la unii vor creşte cu 2%, la alţii vor scădea
Noi ne confruntăm, când guvernezi, în fiecare zi cu provocări. Construim şcoli şi spitale, facem şi autostrăzi, lucruri care se vor vedea în traiul oamenilor.

Pe dl Băsescu nu îl doare în coţ nici de acciza nici de nimic, că altfel nu tăia pensiile oamenilor, ci îi acoperă pe ceilalţi din opoziţie.

Ştire în curs de actualizare.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response