NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ponta: Cea mai mare PROVOCARE a lui 2013 – Ca Guvernul să-şi îndeplinească angajamentele.

Premierul Victor Ponta le urează românilor “La mulţi ani” cu ocazia Anului Nou, însă aminteşte că cea mai mare provocare a anului 2013 este ca Guvernul pe care îl conduce să îşi îndeplinească angajamentele.

„Guvernul României urează tuturor românilor să aibă un 2013 mai bun, mai prosper, un an cu mai multă solidaritate şi unitate. Românii merită mai mult decât au avut în ultimii ani, iar statul român este dator să fie mai eficient, mai corect, mai puternic şi mai onest cu cetăţenii săi. Pentru Guvernul României anul 2013 va fi unul plin de provocări, cea mai mare dintre toate fiind aceea de a-şi îndeplini angajamentele luate şi de a sprijini românii în aceste vremuri dificile”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului remis, luni, România liberă.

,,Am depăşit un an al conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului. Avem şansa de a începe să construim, în 2013, o nouă Românie, în care să reparăm ce s-a greşit în ultimii ani, în care să dăm românilor mai multe motive de mândrie şi de încredere, şi în care să conteze mai mult corectitudinea, bunul simţ şi dreptatea. Traversăm împreună o perioadă grea încă, dar solidaritatea românilor s-a simţit în aceşti ani poate mai mult ca oricând.

În anul care vine este datoria noastră să dăm un sens speranţelor pe care românii şi le-au clădit în 2012 şi să ne ridicăm la înălţimea încrederii primite. La cumpăna dintre ani, transmitem tuturor românilor urări de sănătate şi fericire, precum şi cele mai calde gânduri de bine, în perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu toţii mai bun”, se mai arată în comunicatul citat.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response