NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

POLONIA – PORTUGALIA (ora 22:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Polonia – Portugalia, primul sfert de finală de la Euro 2016, este LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. POLONIA şi PORTUGALIA nu s-au mai întâlnit până acum la un Campionat European. Cele două naţionale s-au întâlnit de 10 ori în istorie, PORTUGALIA câștigând patru partide, în timp ce POLONIA s-a impus de trei ori. Alte trei partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul e net în favoarea portughezilor, 13-9. Meciul POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Polonia a terminat neinvinsa faza grupelor si fara gol primit. Jucatorii lui Adam Nawalka s-au clasat pe locul 2 in Grupa C, reusind un total de 7 puncte. In prima partida de la Euro 2016, Polonia a castigat cu Irlanda de Nord, scor 1-0. In al doilea meci, a remizat cu Germania, scor 0-0, iar in ultima etapa a invins-o, scor 1-0, pe Ucraina, care era deja eliminata din competitie.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Portugalia s-a calificat cu greu din Grupa F, dupa ce a reusit doar trei remize si s-a clasat pe locul 3. In primul meci, Portugalia a terminat la egalitate, scor 1-1, cu debutanta Islanda. In etapa a doua, portughezii au remizat cu Austria, scor 0-0, iar in ultima partida cu Ungaria, scorul a fost 3-3.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. În optimile de finală, POLONIA a trecut de Elveția, cu 2-1, în timp ce PORTUGALIA a depăşit Croația, pe care a învins-o în minutul 117 al prelungirilor după golul lui Quaresma, scor 1-0. Câştigătoarea meciului POLONIA – PORTUGALIA, care va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT, va juca în semifinale cu învingătoarea “sfertului” Ţara Galilor – Belgia.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul POLONIA – PORTUGALIA

Polonia: Fabianski – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Mączynski, Grosicki – Milik, Lewandowski.

Portugalia: Rui Patrício – Cedric, Fonte, Pepe, Guerreiro – Silva, William Carvalho, Sanches, Mario – Nani, Cristiano Ronaldo.

POLONIA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Partida POLONIA – PORTUGALIA din sferturile de finală de la EURO 2016 se joacă pe Stade Velodrome din Marseille, de la ora 22:00, şi va fi LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response