NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, după ce un bărbat s-a spânzurat, la trei zile după ce intrase în închisoare

Un bărbat condamnat la trei ani de închisoare pentru furt calificat s-a spânzurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, la trei zile după ce intrase în detenție. În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit Mediafax.

Incidentul a fost descoperit la ora 12.40 de minute. Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, asistentul unităţii a intervenit imediat şi a fost solicitat şi un echipaj SMURD.

„Imediat a fost sesizat şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Iaşi care au venit la faţa locului pentru cercetări suplimentare. Despre incident a fost informată şi familia persoanei în cauză. Bărbatul de 47 de ani era încarcerat de pe 16 noiembrie, fiind condamnat la o pedeapsă de doi ani, opt luni şi 20 de zile pentru furt calificat. Persoana încarcerată era singură în camera detenţie, întrucât era în perioada de carantină”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, inspector principal Gabriela Topoliceanu, 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi au decis efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza morţii.

În acest moment în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi sunt încarcerate 1365 de persoane.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response