NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Politiste mult prea sexy – ce au patit (Galerie foto)

Mai multe politiste americane au ajuns in atentia presei si nu numai, dupa ce au pozat destul de sexy in timp ce purtau uniforma, lucru interzis.

Astfel, pe Instagram a fost realizat un cont, Blueline Beauties, unde sunt postate fotografii cu mai multe politiste care au pozat sexy in timp ce purtau uniforma de serviciu, lucru care incalca regulamentul NYPD, arata The New York Daily News.

“Membrii Departamentului de Politie nu au voie sa posteze fotografii in uniforma, fara autorizatie prealabila”, a declarat un purtator de cuvant al NYPD, care a precizat ca, totusi, politistii pot pune pe Internet poze realizate in timpul unor ceremonii.

Regulamentul a fost realizat in asa fel incat politistii sa fie protejati.

Pe de alta parte, Patrick Lynch, presedintele Asociaiti Patrolmen’s Benevolent, sustine ca nu este nimic nepotrivit in ceea ce au facut politistele. Ele sunt “mandre ca fac parte din NYPD si ar trebui sa se bucure de aceleasi drepturi la libera exprimare protejate de Constitutie ca oricine altcineva”.

In acelasi timp, reprezentantii autoritilor spun ca politisii “ar trebui sa fie constienti de faptul ca activitatile cu caractare personal de pe site-urile de socializare pot fi folosite impotriva lor pentru a le submina credibilitatea in calitate de membrii ai departamentului”.

Se pare ca toate politistele care apar in pozele de mai sus risca sa fie sanctionate.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response