NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Plecat definitiv din Romania, Mirel Radoi a reusit o lovitura importanta

La trei luni de cand s-a mutat definitiv din Romania, Mirel Radoi a reusit sa se inscrie la una dintre cele mai importante scoli de antrenori din Europa.

Fostul mare fotbalist a anuntat ca a fost acceptat la cursurile celebrei scoli de la Coverciano (Italia).

“In acest moment studiez. Pe 15 ianuarie incep cursurile la Coverciano, voi sta acolo doua luni. Pentru primele doua licente nu stiu inca unde voi face”, a spus Radoi la Dolce Sport.

Mirel nu a fost primit la cursurile scolii de la Bucuresti deoarece nu avea BAC-ul luat. El a fost nevoit astfel sa se inscrie temporar la Chisinau, iar acum isi va continua studiile in Italia, la o scoala de renume.

Pana sa inceapa studiile, Mirel Radoi se afla la Dubai, unde s-a mutat definitiv. El face practica la echipa lui Olaroiu, Al-Ahli Dubai.

“Merg la antrenamentele echipei, dar si la alte echipe. Ma duc la foarte meciuri, colaborez cu Oli si ma consult cu el”, a explicat Radoi.

Dupa aventura esuata de la Steaua, Radoi a ales sa se stabileasca definitiv in Emiratele Arabe Unite, la Dubai.

Radoi spune ca a luat aceasta decizie in principal deoarece familia sa se simte foarte bine la Dubai.

In Dubai, Radoi si-a cumparat doua locuinte si patru masini din banii castigati in perioada in care era fotbalist.

Radoi merge la antrenamentele formatiei lui Cosmin Olaroiu, Al Ahli Dubai, in incercarea de a deprinde tainele sedintelor de pregatire.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response