NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Percheziţii în Prahova într-un dosar de furt de motoare de bărci şi motorină. Prejudiciul este de aproximativ 170.000 lei

Poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale efectuează percheziţii, luni dimineaţă, la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice şi tone de motorină, din societăţi comerciale, locuinţe şi autoturisme. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei, se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova.

“La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează 2 percheziţii în localitatea Floreşti, judeţul Prahova. Activităţile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie – octombrie 2016, ar fi săvârşit mai multe furturi din locuinţe, autoturisme şi societăţi comerciale, de pe raza localităţilor Cocorăştii Colţ, Blejoi, Floreşti şi Comarnic, judeţul Prahova” se precizează în document.

Aceştia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice şi tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response