NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Parada ecvestra in Parcul Herastrau

Clubul de echitatie Equestria va prezenta sambata, 20 septembrie, in Parcul Herastrau, intre orele 11-13, o spectaculoasa parada ecvestra, inclusa in editia din acest an a Zilelor Bucurestiului.

Gandita ca o avanpremiera la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, parada va include defilarea unui echipaj de 6 cai condusi calare de sportivi, precum si o trasura cu doua personaje de poveste costumate in printese. Momentul artistic-sportiv va demara pe aleea Michael Jackson, cu plecare de la intrarea dinspre Arcul de Triumf, urmand sa strabata, in cele doua ore de spectacol, intreg Parcul Herastrau. Parada Equestria va fi precedata de un ansamblu de fanfara.

Spectacolul ecvestru continua

Show-ul de sambata pregatit este inclus in programul oficial al evenimentului anual Zilele Bucurestiului, care la aceasta editie se desfasoara in intervalul 19-21 septembrie. Parada este un preambul al unui complex program de show-uri ecvestre (dresaj sportiv pe muzica, show-uri cu ponei si show-uri ecvestro-moto, cascadorii demonstratii de curse de trap si de galop, concursuri de atelaje etc.), care va avea loc in primul week-end al Salonului Calului (27-28 septembrie).

Biletele la cel mai mare eveniment ecvestru al anului, Salonul Calului, se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si Libraria “Mihai Eminescu”, precum si la sediul clubului organizator Equestria.

Preturile biletelor variaza intre 50 RON/zi /adulti, respectiv 25 RON pentru copii pana la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor si la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulti, 50 RON pentru copii pana la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor. Biletele pot fi achizitionate online cu cel mult 4 zile inainte de data desfasurarii fiecarui eveniment.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response