NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Oficiali ruși susțin că au fost în legătură cu echipa lui Trump, în perioada alegerilor din SUA

Ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov, a declarat că “au existat contacte” între oficiali ruși și membri ai echipei lui Donald Trump, în perioada alegerilor din SUA, informează joi agenția rusă Interfax.

Riabkov a evitat să prezinte detalii asupra acestor contacte.

Întrebat dacă ele vor continua sau se vor intensifica după ce Trump a câștigat alegerile, ministrul adjunct de Externe al Rusiei a răspuns ambiguu: “Aceste momente de lucru și urmările acestora depind de situație și de întrebările la care trebuie să răspundem. Dar desigur, ne vom continua această muncă după alegeri”.

După cum se știe, în perioada campaniei electorale din SUA, Hillary Clinton l-a acuzat pe Donald Trump că ar fi o “marionetă” a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. În paralel, oficiali americani au acuzat Rusia că ar fi spart e-mail-urile Partidului Democrat din SUA, dar Moscova a respins aceste acuzații.

Trump a susținut că ar putea avea o întâlnire cu Vladimir Putin în perioada imediat următoare, dar un purtător de cuvânt al lui Putin a dezmințit această informație, explică publicația Huffington Post.

“Nu așteptăm nimic, în mod special, din partea noii administrații a Statelor Unite”, a susținut ministrul adjunct Serghei Riabkov în interviul difuzat de Interfax.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response