NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Oamenii cumpara online frecvent la betie – comanda haine bizare si jucarii sexuale

Sa pornesti computerul dupa cateva pahare de alcool nu este intotdeauna o idee buna, pentru ca unele decizii te-ar putea costa destul de mult. Un studiu recent a demonstrat ca oamenii cumpara online mai mult atunci cand sunt sub influenta bauturilor alcoolice.

Un sfert dintre britanici recunosc ca la betie fac cumparaturi online si ca atunci cand se trezesc regreta ca au achizitionat acele lucruri, arata Metro.

Printre cele mai ciudate lucruri cumparate online se numara haine bizare, bilete la concerte, jucarii sexuale si chiar o pereche de dinti falsi.

La studiul citat au participat 2.000 de adulti. Dintre acestia 28% au spus ca au facut cumparaturi online dupa ce au baut si unul din patru a regretat alegerea facuta. In medie, cumparatorii regreta patru dintre achizitiile facute intr-un an.

56% dintre respondenti au regretat ca au cumparat haine, 22% gadgeturi si 19% pantofi.

Dominic Baliszewski, expert in domeniul telecomunicatiilor, a declarat ca a intalnit cazuri in care oamenii aflati sub influenta alcoolului au cumparat din greseala bilete de tren pana la capatul tarii sau un costum de baie barbatesc din 1930.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response