NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

O mamă adoptivă a descoperit că băiatul refugiat pe care-l îngrijea avea 21 de ani şi nu 12 cum credea ea. După ce l-a predat, acesta a ameninţat-o cu moartea

O femeie dein Marea Britanie şi-a deschis inima şi uşa unui băiat de 12 ani care fugise de ororile războiului din Afganistan după ce-şi pierduse părinţii. Cel puţin aşa credea ea. În realitate, cel pe care-l îngrijea era cu zece ani mai mare şi avea pe telefon materialele despre talibani şi abuzul de copii, relatează Daily Mail.

Un control stomatologic a evidenţiat vârsta reală a tânărului, 21 de ani, iar în cadrul cercetărilor care au urmat s-au găsit pe telefonul lui imagini şi descrieri şocante. Totuşi, mama adoptivă nu fost total şocată de această veste. Ea a avut numeroase suspiciuni pentru că vedea că băiatul are păr pe faţă şi alte aspecte fizice care indicau că era mult mai mare. La un moment dat a fost dat jos din autobuz pentru că părea mult mai în vârstă şi avea doar bilet pentru copil.

Femeia l-a dus pe băiat, pe care-l numea Jamal, la un centru de căţărat şi a constatat că avea o forţă prea mare în braţe pentru un copil de 12 ani. În plus a ştiut să folosească perfect o puşcă la un poligon de tragere. Deşi nu poate spune dacă este sau nu terorist, femeia este aproape sigură că tânărul a fost într-o tabără de pregătire.

După ce dentistul i-a confirmat vârsta, tânărul a fost predat autorităţilor, iar mama adoptivă a spus că ultimele sale cuvinte au fost o ameninţare: „Te voi omorî şi ştiu unde îţi sunt copiii.”

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response