NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

O fetiţă de 8 ani a ajuns la spital după ce a băut suc de portocale. Ce au găsit poliţiştii în băutură

O elevă de 8 ani a ajuns de urgenţă la spital la scurt timp după ce a băut suc de portocale. Medicii au fost şocaţi să vadă că fetiţa înghiţise un glonţ, care se pare că se afla în băutură.

Suncica Jovic era chiar în incita şcolii atunci când s-a întâmplat incidentul. Aflată în timpul pauzei, eleva a băut suc dintr-o cutie de carton, iar la scurt timp s-a înnecat, notează citidianul britanic Mirror.

Unul dintre profesori a văzut că micuţa avea probleme şi s-a repezit să o ajute să regurgiteze ceea ce înghţise. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii, după ce toţi cei prezenţi au văzut că fetiţa se înecase cu un glonţ. .

Suncica Jovic a fost dusă de urgenţă la spital pentru a se vedea dacă vreo substanţă chimică din glonţ s-a scurs în sucul de portocale pe care l-a băut sau dacă glonţul respectiv i-a produs vreo leziune la nivelul gântului.

Cum starea de sănătate nu i-a fost pusă în pericol, eleva a fost extermată în aceaşi zi. Oamenii legii investighează în continuare cazul pentru a vedea cum a putut ajunge un glonţ într-o cutie de suc de portocale.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response