NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

O femeie a fost rănită în urma unei explozii produse într-o casă din Sibiu.

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost rănită în urma unei explozii care a avut loc, miercuri dimineaţă, într-o casă din municipiul Sibiu, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Laurenţiu Anastasiu, explozia s-a produs la o casă din municipiul Sibiu, nu a fost urmată de incendiu şi, cel mai probabil, a avut loc în urma unei acumulări de gaz a cărei cauză nu este cunoscută încă.

“Explozia de pe strada Ceaikovski din municipiul Sibiu nu a fost urmată de incendiu. Cel mai probabil, a fost vorba despre o acumulare de gaz. În urma deflagraţiei a fost rănită o femeie de 50 de ani, care are răni pe membre şi pe faţă. Se aşteaptă la locul exploziei o echipă a companiei de gaz”, a declarat Laurenţiu Anastasiu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, medicul SMURD Mirela Bădescu a spus că femeia rănită are arsuri de gradele I şi II şi va fi dusă la Chirurgie Plastică, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

“Pacienta este policontuzionată în urma deflagraţiei. Este cu arsuri de gradul II la membrele superioare, bilateral, cu arsuri de gradul I la faţă şi torace. Au fost curăţâte rănile, iar pacienta va fi transportată în Serviciul de Urgenţă şi apoi în Clinica de Chirurgie Plastică”, a spus medicul SMURD.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response