NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Nu te aşteptai să o vezi în această ipostază! Uite dovada că Mărioara Zăvoranu este o gospodină desăvârşită!.

“Am făcut două feluri de zacuscă: de vinete şi de vinete cu ciuperci. Oanei îi place zacusca, dar mănâncă mai rar, bea mai mult sucuri care nu sunt foarte bune. Am pus la congelator roşii cherry, ţelină, dovlecei, vinete şi sarmale. Sarmalele le-am făcut, am mâncat din ele, dar nu-mi place să mănânc mai multe zile din aceiaşi mâncare”, a declarat Mărioara la CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, la ACASĂ TV.

Mărioara a mărturisit că nu a făcut aceste provizii pentru ea deoarece ţine regim alimentar. Mai mult, ea a dezvăluit dieta minune pe care o ţine şi a spus motivul care a determinat-o să facă acest lucru.

“Eu nu le mănânc, sunt la dietă. Mănâc dimineaţa un pahar mare de iaurt cu tărâţe de ovăz. Le las 20 de minute se înmoaie, mă zgârie pe gât dacă nu fac asta .În timpul zilei manânc cât vreau piept de pui sau pulpe de curcan dezosat la grătar. Am renunţat să mai mănânc pâine. Ca să slăbeşti trebuie să fii motivat de ceva. Eu sunt motivată, vreau să mă îmbrac în toate hainele pe care le am şi nu ma mai încape nimic. Nu vreau un iubit, dacă vroiam spuneam direct”, a mai spus mama Oanei Zăvoranu.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response