NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Noi probleme pentru Charlie Sheen. Motivul pentru care acesta este din nou cercetat de poliţie

de Andreea Diocheteanu

Poliţia din Los Angeles a confirmat că a deschis o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen, după ce acesta şi-ar fi agresat fosta logodnică, actriţa de filme pentru adulţi, Brett Rossi, care a depus o plângere împotriva lui, săptămâna trecută, informează Deadline.com.

“Pe 31 martie, ofiţerii din divizia Van Nuys au răspuns la o cerere de urmărire penală în care domnul Sheen era principalul suspect”, a declarat un reprezentat al Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) pentru Deadline.com.

“Detectivii LAPD din cadrul unităţii de gestionare a ameninţărilor se ocupă de investigaţie. Am obţinut şi un mandat de percheziţie”, a adăgatul reprezentantul LAPD.

Mandatul de percheziţie arată că Rossi, fosta logodnică a actorului, le-a declarat poliţiştilor că “a îndurat violenţă domestică, atacuri fizice şi ameninţări cu moartea” în timp ce erau împreună şi că “ocazional, Sheen a fluturat arme de foc spre ea şi a ameninţat că o omoară”.

Potrivit aceluiaşi mandat, actriţa afirmă că Sheen nu i-a dezvăluit că a fost diagnosticat cu HIV înainte ca aceştia să întreţină relaţii sexuale neprotejate.

Sheen a declarat anul trecut, în noiembrie, în cadrul emisiunii “Today”, difuzată pe NBC, că este seropozitiv.

“Sunt aici ca să recunosc că am HIV”, a declarat Charlie Sheen în noiembrie.

Întrebat mai târziu de Matt Lauer dacă şi-a anunţat toate partenerele sexuale de condiţia sa, acesta a răspuns afirmativ.

“Da, am anunţat. Fără excepţii”, declarase Charlie.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului “Doi bărbaţi şi jumătate”.

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 – 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 – 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie “Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men”, în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

15216251

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response