NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Mioara Roman vorbeşte deschis despre viaţa alături de “craiul” Petre Roman: “Habar nu aveţi voi de câte ori m-a înşelat!”.

Mioara Roman vorbeşte deschis despre viaţa alături de "craiul" Petre Roman: "Habar nu aveţi voi de câte ori m-a înşelat!"

Normalitate. La cei 72 de ani ai săi, Mioara Roman a revenit la silueta din tinereŢe

Destin. Petre Roman Şi-a refăcut viaŢa, căsătorindu-se cu Silvia Chifiriuc, o artistă cu 26 de ani mai tânără decât el, care i-a dăruit un băieŢel

Destin. Petre Roman Şi-a refăcut viaŢa, căsătorindu-se cu Silvia Chifiriuc, o artistă cu 26 de ani mai tânără decât el, care i-a dăruit un băieŢel

Mioara Roman sfidează timpul cu zâmbetul pe buze. La cei 72 de ani ai săi, fosta soŢie a primului premier după decembrie ‘89 înfloreŞte pe zi ce trece Şi pare să fi descoperit secretul frumuseŢii prin seninătate. “Schimbarea vine din interior. Când începi să accepŢi ceea ce vine Şi nu te mai împotriveŞti, se vede la exterior, pe chip Şi în kilograme Şi fără diete chinuitoare”, ne-a dezvăluit Mioara Roman secretul noii sale siluete. Aflată într-o formă de invidiat, luminoasă Şi charismatică, purtând o Ţinută creată de fiica sa, Catinca, fosta soŢie de demnitar a îndrăznit să atingă Şi un subiect uŞor mai sensibil. Cel al divorŢului ei cu Petre Roman (66 de ani), bărbatul cu care a fost căsătorită 34 de ani. “Este ironic ceea ce vă spun, dar este adevărat. În 28-29 decembrie ‘89, Petre a stipulat, într-o hotărâre a guvernului care se forma, ca presa să iasă de sub influenŢa politicului. CâŢiva ani mai târziu, noi am divorŢat din cauza presei. Da, da, pentru că el a fost fotografiat cu ea (n.r. – Silvia Chifiriuc, actuala soŢie a lui Petre Roman) Şi subiectul a luat o asemenea amploare încât a trebuit să acŢionez Şi să înaintez actele de divorŢ. Dacă nu stăteau lucrurile aŞa, probabil eram Şi acum împreună”, ne-a declarat aceasta, continuând să dezvăluie secrete dureroase, care au fost iertate între timp. “Se mai întâmplase Şi altădată, dar voi habar nu aveaŢi. Atunci, presa nu trata subiectele de acest gen, nu vâna Şi nici nu exista mediatizarea aceasta. Ea (n.r. – Silvia Chifiriuc) nu este nici prima, nici ultima. Au fost Şi altele, pasagere. Habar nu aveŢi voi de câte ori m-a înŞelat. Pot să spun că Petre a fost un erou, s-a Ţinut bine la ce avalanŞă de propuneri a primit după ‘90. Păi, pe vremea aceea nu existau telefoane mobile, mesaje Şi nu se comunica prin e-mail-uri, aŞa că persoanele interesate îi trimiteau scrisori acasă, la domiciliu, unde le citeam eu. El nu avea timp, făcea guverne”, ne-a declarat Mioara Roman.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response