NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ministrul Dragoș Tudorache, în control la Direcția de permise auto. Persoanele care doresc să obțină permisul de conducere se pot programa on-line, începând de luni

UPDATE 09.42: Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a efectuat, luni dimineața, un control la Serviciului Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV).

———

Persoanele care doresc să obțină permisul de conducere sau să înmatriculeze o mașină pot face, începând de luni, programări on-line. Totodată, doritorii pot verifica, în timp real, pe site-ul Serviciului Public Comunitar Regmim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV), imagini cu coada din fața ghișeelor, 

„Cetăţenii vor putea să-şi aleagă ziua şi ora la care să depună documentele în vederea înmatriculării/transcrierii vehiculelor şi a preschimbării permiselor de conducere, prin rezervare on-line”, anunţă Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor.


Citește și: Cum a organizat PSD coada de la Permise | OPINIE


Cei din Bucureşti îşi pot face programarea pe site-ul prefecturabucuresti.ro, iar cei din judeţul Ilfov pe site-ul prefecturailfov.ro. Aceştia vor avea ghişee dedicate şi nu vor fi nevoiţi să aştepte la coadă, fiind suficient să ajungă la ora stabilită. Totodată, cei care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghişee însă doar în baza bonurilor de ordine care sunt în funcţiune de luni.

O altă facilitate nouă este posibilitatea vizionării de imagini în timp real cu spaţiile publice din serviciile de permise şi înmatriculări. Astfel, cetăţenii pot vedea cât este de aglomerat înainte să plece de acasă.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a anunţat, vineri, că pentru a nu mai fi cozi la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a decis alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare, 50 pentru Bucureşti şi 10 pentru Ilfov, arătând că de luni se va lucra în două schimburi, de la orele 07.00 la 21.00 şi se va face programare online. Tudorache a spus că roagă cetăţenii ca de săptămâna viitoare să nu mai vină din cursul nopţii la Serviciul Permise de Conducere din Capitală.


Citește și: BIZAR. Coadă stranie la Direcția Permise Auto. Dimineața e îmbulzeală scandaloasă, după ora 12.00 nu mai este nimeni în fața ghișeelor. PSD speculează abil situația, deși responsabil e un om al lui Ponta | GALERIE FOTO


Persoanele care vor veni la ghişee vor avea bonuri personalizate, pentru a nu lăsa loc de intermedieri făcute de unii traficanţi de bonuri. În zece zile va fi realizată procedura de achiziţie pentru un alt aparat de bonuri personalizate, cu nume, a mai spus ministrul de Interne.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response