NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Mike Tyson si Robin Williams aveau acelasi dealer de droguri

Fostul campion mondial la box, Mike Tyson, a vorbit despre relatia sa cu regretatul actor Robin Williams, dezvaluid ca acestia aveau acelasi dealer de droguri.

Amandoi luptandu-se cu dependenta si depresia, Tyson si Williams, s-au intalnit in cadrul grupurilor de sprijin si au descoperit ca apelau la serviciile aceluiasi traficant de droguri, a declarat sportivul, informeaza news.com.

“L-am cunoscut pe Robin. Oamenii care se confrunta cu astfel de situatii (dependenta), se stiu unii pe ceilalti. Cand l-am intalnit, mi-a zis ‘Te asteptam’ si a inceput sa-mi povesteasca de unde isi cumpara. Atunci mi-am spus ‘Cum de il cunoaste pe acest dealer de joasa speta pe care-l stiu eu?’ “, a povestit Tyson.

Mike Tyson, schimbare incredibila a stilului de viata – cum traieste acum

De asemenea, el a mentionat ca sinuciderea lui Williams a fost “infricosatoare”.

“Motivul pentru care a facut asta? A omorat persoana gresita. Este vorba despre a ucide boala care a pus stapanire pe tine, nu despre a-ti omori propria persoana”, a mai spus el.

Tyson a sustinut ca, desi nu a primit medicamentatie in acest sens si nu a fost niciodata diagnosticat oficial, este sigur ca este “bolnav psihic”.

Totodata, sportivul a mentionat ca, desi s-a lasat de droguri, el duce o lupta continua impotriva dependentei.

Robin Williams a murit: O viata incredibila impartita intre zambet, dependenta si depresie

“Gandeste-te ca esti flamand iar drogurile – heroina, cocaina – reprezinta mancarea. Sunt curat acum, dar este o lupta continua. In cele din urma, aceasta entitate din intuneric va bate la usa”, a conchis el.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response