NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Merita sa le vizitezi: Doua orase din Romania se afla in top 10 al destinatiilor ieftine si atractive din Europa

Doua orase din Romania, Sibiu si Oradea, se claseaza in premiera in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, conform clasamentului Best Value Index.

Sibiu, care a ocupat locul sase in clasamentul de anul trecut, se situeaza in acest an pe locul 10, cu un indice de 96,88% si cu un pret mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o camera dubla. Oradea, ce ocupa pozitia a saptea, este surpriza acestui clasament, realizat de site-ul trivago.ro.

Cu un indice de 97,07%, Oradea se afla in premiera in acest clasament, pretul mediu de cazare fiind de 193 de lei pentru o noapte.

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, ocupantul locului intai este orasul Mostar din Bosnia si Hertegovina care a obtinut in acest an un indice de 97,58%. La o diferenta foarte mica, cu un indice de 97,53%, se situeaza pe al doilea loc orasul Novi Sad din Serbia.

Obtinand acelasi indice, Veliko Tarnovo din Bulgaria s-a situat pe al locul al treilea. Preturile medii pentru o noapte de cazare in aceste orase variaza intre 193 de lei pentru prima clasata si 184 de lei respectiv 162 de lei pentru ocupantele locurilor doi si trei.

Citeste si Topul Lonely Planet al destinatiilor de vacanta pentru 2017: Surpriza de pe locul 5

Urmatoarele locuri sunt ocupate de Suzdal (Rusia), Levov (Ucraina), Eger (Ungaria).

Brasovul se afla in acest clasament pe locul 15, cu 96,39%, inainte de Trapani (Italia), Goreme (Turcia) si Kazan (Rusia).

Ca in fiecare an, indicele celor mai convenabile 100 de destinatii la nivel european combina pretul mediu de cazare pe noapte pentru o camera dubla cu opiniile utilizatorilor trivago, rezultand o lista de destinatii in care hotelurile sunt accesibile si serviciile oferite sunt de calitate.

De la Patrimonii Mondiale UNESCO la Capitale Europene ale Culturii, lista cuprinde multe destinatii cu un patrimoniu arhitectural deosebit, dar si cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber in natura.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response