NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Masuri extreme pentru ca mormantul lui Whitney Houston sa nu fie jefuit

Familia lui Whitney Houston planuieste sa toarne beton peste mormantul acesteia, de teama ca hotii ar putea sa se simta tentati de bijuteriile in valoare de 750.000 de dolari cu care artista a fost ingropata.

In prezent, mormantul acesteia din cimitirul Fairview, in New Jersey, este pazit in permanenta, 24 de ore din 24, insa se pare ca mama lui Whitney, Cissy, nu isi permite sa plateasca mai departe agentii, relateaza Daily Mail. Informatia a fost furnizata publicatiei Daily Star de o sursa apropiata familiei.

O astfel de masura ar face un eventual jaf imposibil.

Whitney a fost ingropata langa tatal ei, John Russell Houston Jr., decedat in 2003.

Mama artistei, ajunsa la varsta de 78 de ani, planuieste sa scrie o carte despre Whitney, in care sa lamureasca, o data pentru totdeauna, adevarul despre viata fiicei sale, “cu bune si rele”, dorind ca, in acest fel, sa puna capat minciunilor, dupa cum s-a exprimat.

Deocamdata se afla in tratative cu mai multe edituri, iar suma pe care o va incasa ar putea sa ajunga la 7 cifre, in functie de amanuntele pe care le va dezvalui legat de dependenta de droguri a fiicei sale si de mariajul agitat cu Bobby Brown.

Whitney Houston a fost gasita moarta, in februarie, in cada apartamentului de hotel din Beverly Hills unde era cazata. Desi nu a murit din cauza drogurilor, acestea au fost un factor in decesul neasteptat al acesteia.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response