NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Mama poliţistului Bogdan Gigină, în ziua în care fiul ei ar fi împlinit 29 de ani: Astăzi noi nu pregătim tort, pregătim colivă şi colaci

Poliţistul Bogdan Gigină, care a murit pe 20 octombrie 2015 în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ar fi împlinit, miercuri, 29 de ani, mama agentului publicând un mesaj pe Facebook: “Astăzi noi nu pregătim tort, nici scutece pentru nepoţi, pregătim colivă şi colaci şi ridicăm rugăciune pentru sufletul tău pentru restul zilelor noastre”.

“În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astăzi i-am aprins o lumânare în timp ce pregăteam cele creştineşti… Îl aştept în fiecare zi a vieţii mele. Orice lift oprit înseamnă că eşti tu, orice uşă deschisă a casei te aşteaptă pe tine. Orice privire a mea pe geam aşteaptă silueta ta şi mâna ridicată în semn de «mamă, vin acasă», aşa cum făceai în fiecare zi. Încerc din răsputeri să accept că mi-ai fost luat, dar oricât de mult timp ar trece, oricât de puternică aş încerca să fiu, nici un părinte nu s-ar putea uita la uşă în fiecare zi a vieţii decât aşteptându-şi sufletul. Retrăiesc, zi de zi, amintirile fiecărei zile petrecute de-a lungul timpului împreună… indiferent ce aş face tu nu ai cum să ieşi din gândul meu. Retrăiesc seara accidentului când, din copilul meu frumos şi plin de viaţă, am găsit un corp distrus şi un chip greu de recunoscut chiar şi pentru mine. Visele noastre erau altele, copilul meu, şi tu ştii asta… astăzi noi nu pregătim tort, nici scutece pentru nepoţi, pregătim colivă şi colaci şi ridicăm rugăciune pentru sufletul tău pentru restul zilelor noastre”, a scris Carmen Gigină, mama poliţistului, pe Facebook.

În 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit, la 28 de ani, în timp ce deschidea coloana lui Gabriel Oprea, agentul căzând cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Gabriel Oprea, care la data accidentului era vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA în 5 februarie, pentru că ar fi beneficiat nelegal de coloană oficială, în deplasări personale. Dosarul nu este încă finalizat şi trimis în instanţă. 

Oprea, care în ziua accidentului avea pe traseul de deplasare 27 de poliţişti, şi-a susţinut tot timpul nevinovăţia şi a afirmat că nu a încălcat legea. La zece luni de la accident, tatăl lui Bogdan Gigină spune că ancheta trenează, iar cazul este “trecut în tăcere”.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response