NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Mama Mădălinei Pamfile e distrusă după ce a aflat că fiica ei a fost violată la 11 ani: “Vreau să îl joc în picioare pe agresor”.

Mădălina Pamfile a mers multă vreme după atac la psihologul şcolii, dar nu a vorbit cu mama ei despre întâmplarea groaznică. La mulţi ani după dramă, aceasta a aflat din CANCAN prin ce trecuse fiica ei, iar acum ar vrea să îl pedepsească drastic pe violator.

“Nu mai avem ce să facem. Dacă ar veni poliţia cu el, l-aş juca în picioare. Am suferit toată viaţa mea. Nu am ştiut, credeţi că eu, femeie singură financiar aş fi făcut vreun rahat?! Parcă am omorât pe cineva ca să trec prin toate astea”, a spus Lenuţa Roşca, mama Mădălinei, la Antena 1.

Mădălina a fost adoptată de Lenuţa Roşca, o femeie simplă, care nu avea posibilităţi materiale şi care a încercat să o crească aşa cum a putut.

Fostul iubit al “iepurasului” Madalina Pamfile rupe tacerea din puscarie! “A fost violata la 11 ani si a vrut sa se sinucida de doua ori!”

Mădălina Pamfile despre viol: “Ştiu cine a făcut-o, dar nu am vrut să îi iau libertatea! Am considerat că viaţa îl va judeca!”

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response