NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Lovitură CUMPLITĂ pentru GIGI BECALI. Decizie DURĂ luată de INSTANŢĂ

Potrivit site-ului ziaruldeiasi.ro, Gigi Becali a primit o lovitură puternică din partea unui creditor al societăţii Avicola, recent intrată în faliment. Fostul furnizor de pui al firmei ieşene, SC Emanuel Onofrei SNC din Botoşani, a încercat pe mai multe căi juridice să demonstreze că Gigi Becali a fost înregistrat pe nedrept la masa credală cu o creanţă garantată de 25,4 milioane lei, însă abia luna trecută Curtea de Apel Iaşi a decis să anuleze contractul de ipotecă din 2010 prin care latifundiarul bucureştean ar fi împrumutat Avicola.

CITEŞTE ŞI Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui GIGI BECALI. “L-a umilit! Aşa face cu TOATĂ LUMEA!”

“Prin decizia civilă nr. 638 din 16.11.2015 – Admite recursul formulat de SC EMANUEL ONOFREI SNC, prin administrator judiciar CII Boris Balanovici, împotriva sentinţei civile nr. 2126/2014 din 10 decembrie 2014, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II civilă-faliment, hotărâre pe care o modifică în parte, în sensul că: Admite acţiunea formulată de creditoarea SC EMANUEL ONOFREI SNC, prin administrator judiciar CII Boris Balanovici în contradictoriu cu debitoarea SC AVICOLA Iaşi SA şi pârâtul Becali George. Dispune revocarea contractului de ipotecă nr. 160 din 15 ianuarie 2010, încheiat între Becali A. George şi SC AVICOLA Iaşi SA, autentificat la Biroul Notarului Public Macovei Raluca Mihaela sub nr. 160 din 15 ianuarie 2010. Irevocabilă”, potrivit soluţiei pe scurt publicată pe site-ul instanţelor de judecată.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, declaraţie HALUCINANTĂ despre tragedia de la Colectiv. DETALII despre răniţii trataţi în Israel

Nicu Onofrei, patron al firmei SC Emanuel Onofrei SNC, intrată şi ea între timp în insolvenţă, are de recuperat peste 1,5 milioane lei de la Avicola de aproape şapte ani. În 2009, Nicu Onofrei a început afacerile cu Gigi Becali şi îi livra cantităţi semnficative de pui. După o primă livrare plătită de firma lui Gigi Becali, Nicu Onofrei a mai furnizat pui în valoare de 1,56 milioane lei, dar a primit în schimb bilete la ordin care au fost refuzate de bănci la data scadenţei pe motiv că nu sunt suficienţi bani în cont.

Din cauza acestei relaţii comerciale, Emanuel Onofrei SNC a intrat în insolvenţă, iar în noiembrie 2014 administratorul judiciar al firmei botoşănene a deschis în instanţă pauliană (revocatorie) împotriva Avicola, a lui Gigi Becali şi a administratorului judiciar Corneliu Mititelu.

Nicu Onofrei a mai încercat să scoată de la masa credală creanţa lui Gigi Becali prin contestaţii la tabelul creditorilor, însă judecătorul sindic i-a refuzat cererea tocmai după ce omul de afaceri a prezentat contractul de ipotecă din 2010 prin care arăta că a împrumutat societatea Avicola.

Citeşte mai multe pe ziaruldeiasi.ro.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response