NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt câștigătorii extragerii de duminică, 16 octombrie

UPDATE 19.40: Câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 16 octombrie, sunt bonurile fiscale emise în data de 9 septembrie, cu o valoare de 440 lei.

——-

Extragerea bonurilor fiscale pentru perioada 1 – 30 de septembrie va avea loc, dumincă, la ora 19.30. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii, informează Ministerul Finanţelor Publice.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Ulterior, după centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:30 și va transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Potrivit sursei citate, cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, precum și numărul de ordine).

În cazul realizării celei de-a doua etape de selecție, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. De asemenea, această extragere va fi realizată cu urnele CNLR și va fi televizată, data organizării acesteia urmând să fie anunțată ulterior.

Știre în curs de actualizare.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response