NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Liga I: Dinamo invinge Astra si spera la podium

Dinamo Bucuresti a dispus de Astra Giurgiu cu 1-0, singurul gol fiind marcat de Marius Alexe in minutul 23, o victorie care ii poate face pe “caini” sa spere la primele trei pozitii ale Ligii I.

Dinamo – Astra era un meci interesant al rundei 24 din Liga I, meci care putea decide multe lucruri in ierarhia superioara a clasamentului. Cu 17000 de oameni alaturi pe National Arena, oamenii lui Talnar puteau spera la o mare victorie, pentru a sarbatori si jocul 501 al lui Danciulescu in Liga I.

Si bucuria a venit repede pentru gazde, caci Alexe marca in minutul 23, dupa o pasa splendida a lui Curtean, de pe flancul stang.

Chiar daca pareau un pericol pentru toate echipele de Liga I, giurgiuvenii au aratat inca o data ca atunci cind vin in Bucuresti nu se simt deloc bine. Astra a jucat la fel cum a facut-o si in Ghencea, cu Steaua, iar la final nu s-a ales cu nici un punct.

Singura lor ocazie imensa a venit in minutul 87, cand trei jucatori astrali ramasi singuri cu Balgradean nu s-au inteles cum sa dea la poarta. S-ar mai putea remarca si doua incercari ale lui Muresan si Fatai, total nereusite.

Dinamo vine la doua puncte de locul 3 acum, in timp ce Astra poate ramane la 15 lungimi de Steaua, daca liderul bate maine la Galati.

Echipe de start:

Dinamo: Balgradean – Rus, Luchin, Dr. Grigore, Musat – Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean – Danciulescu, Alexe.

Rezerve: Naumovski, Axente, Cristea, Dandea, Tudose, Nica, Stratila.

Astra: S. Lung – Matel,V. Gaman, A. Muresan, J. Morais – Takayuki, Yahaya – G. Florescu, Distefano, De Amorim – Fatai.

Rezerve: Gavrilas, Tembo, Barboianu, Budescu, Enache, Ivanovski.

Arbitru: Sebastian Coltescu.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response