NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Jose Carreras a umplut pana la refuz Sala Palatului! A fost chemat de trei ori inapoi pe scena de public!.

Spectacolul extraordinar a inceput cu uvertura operei “Voievodul tiganilor” de Johann Strauss interpretata de Orchestra Radio din Bucuresti, condusa sub bagheta dirijorului spaniol David Giménez. Intr-o sala arhiplina, in care pana si scarile serveau ca refugiu pentru spectatorii intarziati, marele tenor Jose Carreras si-a facut aparitia pe scena. Au urmat apauzele, iar tacerea s-a asternut abia atunci cand artistul a inceput sa interpreteze cantonete, ariile din opere si fragmente din zarzuele celebre. Aparitiile lui Carreras pe scena au fost intercalate cu cele ale sopranei ucrainiene Nataliya Kovalova, invitata speciala a lui Jose Carreras in spectacolul de la Bucuresti.

Pe parcursul spectacolului, cei doi mari artisti au interpretat impreuna arii celebre, fiind aplaudati frenetic de catre public, un public cald si generos care nu s-a sfiit sa strige “Bravo” cand interpretarea le-a depasit asteptarile. Dupa ce a multumit orchestrei Radio din Bucuresti, daruind florile primite violonistelor care l-au acompaniat, Jose Carreras a dorit sa se retraga la
cabina. A fost insa chemat la bis si a revenit de trei ori pe scena, ultima data fiind adus chiar de soprana Nataliya Kovalova, cea care, spre amuzamentul asistentei, l-a tras de maini mimand ca il aduce cu forta.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response