NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Istoria necunoscuta din spatele dosarelor lui Adrian Nastase. Fostul premier pregateste dezvaluiri-bomba despre “razboiul” cu DNA.

“Oricine examinează dosarele Zambaccian, “Trofeul Calitatii” si “Matusa Tamara” înţelege că am fost pus sub acuzare pe baza unor invenţii strigătoare la cer, care erau susţinute prin dovezi fabricate şi şantaj, ca şi printr-o campanie publică de demonizare a mea cu ajutorul calomniilor şi minciunilor – toate concepute şi ordonate de către procurori“, explica fostul prim-ministru pe siteul codulzambaccian.ro.

Cititorilor li se promite ca, in urmatoarele saptamani, vor gasi dezvaluiri legate de dovezile “fabricate” de procurorii DNA impotriva fostului premier, inclusiv despre bancnotele de 100 de dolari prezentate instanţei drept corp delict al infracţiunii comise de Năstase, bani pe care acesta i-ar fi înmânat unei alte persoane implicate.

“Dar o simpla examinare a numerelor lor de serie dovedeste ca o mare parte a bancnotelor fusese tiparita mult dupa perioada in care DNA afirma ca a fost comisa infractiunea“, se mai precizeaza pe site.

Tot aici, cititorii pot vedea, in premiera, imaginea celei care a ramas cunoscuta drept “Matusa Tamara”.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response