NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ionuţ Negoiţă, după eliminarea lui Dinamo, din Cupa Ligii: Sunt trist şi indignat. Arbitrii şi-au bătut joc de noi

Ionuţ Negoiţă spune că arbitrii au împins-o pe Chiajna în finala Cupei Ligii
Foto: Alex Dobrescu (LPF)

Sunt trist şi indignat, am asistat la o bătaie de joc. O echipă de şmecheri care ne-a arbitrat… Cum să nu dai un roşu care se vede din avion şi dai un roşu la un jucător al nostru la primul fault? Asta nu-mi place, mi se taie cheful de a mai investi în fotbal. Propun să facem numai echipe finanţate de la stat, cum e Chiajna. Cum am dat un gol şi au văzut că avem şanse să revenim, imediat ne-au eliminat un om. E bătaie de joc, lipsă de respect. Vom face sesizare.

Probabil Steaua îşi dorea să joace finala cu o echipă care, probabil, va retrograda. Oameni foarte mici, care se bucură de lucruri mici. Sunt foarte curios ce va păţi această brigadă de arbitri, care a venit cu o temă clară – să nu ne lase să jucăm finala. E păcat pentru fotbalul românesc, doar pentru că nişte şmecheri îşi fac ei numărul pentru diferite interese“, a declarat Ionuţ Negoiţă, la Dolce Sport.

Citeşte şi Dinamo, eliminată de Chiajna din Cupa Ligii. Finala va fi Steaua-Concordia

Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

În minutul 12, Gnohere a scăpat singur cu Bălgrădean şi acesta a prins mingea cu doi paşi în afara careului. Portarul a primit cartonaş galben, în ciuda faptului că era ultimul apărător al formaţiei Concordia.

Dinamo a jucat din minutul 25 în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat pentru un fault la Bărboianu. În minutul 86, a fost eliminat şi Giurgiu de la Concordia, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu (asistenţi) şi Viorel Flueran (rezervă).

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response