NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ion Tiriac explica rolul pe care l-a avut in ascensiunea Simonei Halep

Considerat managerul din umbra al Simonei Halep, Ion Tiriac spune ca a ajutat-o indirect inca dinainte sa o cunoasca personal.

Tiriac a sustinut ca are un rol important in ascensiunea Simonei Halep, din perioada in care conducea alaturi de Ilie Nastase Federatia Romana de Tenis.

Astfel, Tiriac spune ca cele 34 de turnee Futures pe care le-a adus in Romania alaturi de Ilie Nastase stau la baza succesului pe care astazi il au Simona Halep si Monica Niculescu.

“Eu si Ilie Nastase am ‘violat’ Federatia Internationala de Tenis si le-am furat 34 de turnee de 10 mii de dolari. Sunt oameni care au venit la Federatie dupa noi si au lasat 14 turnee.

Trebuiau dusi la spitalul de nebuni! Fetele astea, Simona si Monica, de acolo au aparut. Pentru ca nu s-au mai dus sa joace la Buenos Aires sa joace pentru 2 puncte si au jucat in Romania”, a spus Tiriac pentru Digi Sport.

Dupa plecarea lui Ilie Nastase de la Federatia Romana de Tenis, numarul acestor turnee a fost restrans de Ruxandra Dragomir, spune Tiriac.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response