NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ion Ţiriac dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care a mutat turneul de la Bucureşti la Budapesta

Ion Tiriac a afirmat ca s-a simtit batjocorit la editia din 2016, cand nu a putut fi folosit terenul central, iar proprietarul bazei, BNR, nu a facut nimic pentru solutionarea problemelor.

“De ce am mutat turneul? Treaba e simpla. De mine nu-si bate joc nimeni! Nici Iohannis, nici Ciolos, nici domnul guvernator, care poate are alta treaba si il inteleg… Neavand unde sa organizez, mutam turneul de la tiganie la Budapesta. Simplu. Nu era doar un turneu de tenis, era un eveniment anual, un eveniment social. Eu nu am cerut nimanui niciun ban, nici statului, nici federatiei. Gata, s-a terminat! Sa faca si altii turneu de tenis in Romania. BNR, federatia, Guvernul… Sa faca ei turneul!”, a spus Ion Tiriac la Digi Sport.

Ion Ţiriac: Turneul ATP de la Bucureşti se va disputa de anul viitor la Budapesta

Ion Tiriac a mutat turneul de tenis de la Bucuresti la Budapesta dupa ce la editia din acest an nu a putut fi folosit terenul central de la Arenele BNR intrucat exista risc de prabusire.

In schimb, turneul WTA, care va incepe in luna iulie, va continua conform programului, dar si in acest caz arena centrala nu va putea fi folosita.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response