NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Învăţătorul din Argeş, ridicat de DIICOT, este suspectat pentru că racola fete şi băieţi pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei şi pentru distribuirea de materiale pornografice pe internet

UPDATE 19.30: Învăţătorul de 51 de ani din judeţul Argeş ridicat de procurorii DIICOT este suspectat că racola fete şi băieţi pe care îi ducea la locuinţa sa pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei şi pe care îi filma, şantajându-i ulterior ca să-i determine să revină la el. În acelaşi dosar, o fată de 17 ani şi un taximetrist sunt suspectaţi că găseau clienţi pentru fete minore, iar un bărbat de 70 de ani este cercetat pentru relaţii sexuale cu mai multe minore, între care şi o copilă de 13 ani, informează News.ro.

”Din actele de urmărire penală efectuate în cauza reunită a rezultat săvârşirea de către Popescu Ion a infracţiunilor de act sexual cu minor şi folosirea prostituţiei infantile, constând în aceea că acesta ademenea în apartamentul său din municipiul Câmpulung eleve minore în scopul de a întreţine cu acestea raporturi sexuale, printre minore aflându-se patru martore şi persoana vătămată minoră. (…) Numitul Popescu Ion racola minori (fete şi băieţi) prin oferirea de mici cadouri sau alte facilităţi, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu aceştia. De asemenea, potrivit sesizării, acesta, filma partidele sexuale, pe care ulterior le posta pe diverse site-uri, în scopul şantajării persoanelor vătămate în cazul în care acestea refuzau să vină la domiciliul său”, se arată în documente ale procurorilor DIICOT.

La sediul DIICOT Piteşti vor fi duse pentru audieri 19  persoane.


UPDATE 14,00: O adolescentă de 17 ani se numără printre cei patru suspecți din dosarul privind exploatarea sexuală a unor minore din Câmpulung Muscel, potrivit unor surse judiciare.

Adolescenta este suspectată că ar fi procurat clienți pentru o minoră care era obligată să se prostitueze.

Printre suspecți se numără și un învățător în vârstă de 51 de ani, de la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, cercetat pentru act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile. Conform surselor, bărbatul ademenea în locuința sa din Câmpulung Muscel eleve minore, pentru a întreține raporturi sexuale cu ele.

Ceilalți doi suspecți din dosar sunt un bărbat de 70 de ani din municipiul Câmpulung Muscel și un altul de 50 de ani din comuna argeșeană Bascov, bănuiți că au întreținut raporturi sexuale cu minore.

————————————

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Pitești efectuează, joi dimineața, percheziţii în municipiul Câmpulung din judeţul Argeş, într-un dosar care vizează activitatea mai multor persoane care ar fi exploatat sexual mai multe eleve de liceu.

Potrivit unor surse judiciare, victimele sunt eleve de liceu care ar fi fost obligate să se prostitueze.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response