NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Incident sângeros în Piaţa Mare a Sibiului. O femeie şi-a înjunghiat soţul, în urma unei disput violente

Un bărbat cu vârsta de 53 de ani a fost înjunghiat, luni după-amiază, în Piaţa Mare a Sibiului. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:30, iar martorii povestesc faptul că cea care a folosit cuțitul împotriva bărbatului este tocmai soția acestuia, cu care se află în faza de divorț, informează publicaţia online Turnul Sfatului.

”Se certau, l-a acuzat că vrea să îi ia copiii prin Tribunal și, apoi, din spate, a venit cu cuțitul și l-a înjunghiat. L-a rănit sub braț și la coaste, cred”, povestește unul dintre martorii incidentului.

Bărbatul a fost operat de urgenţă la Spitalul Județean, însă viața lui nu este pusă în pericol.

”Pacientul are plagă înjunghiată cu secțiune musculară în brațul stâng. Bărbatul de 53 de ani era conștient când a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe. S-a intrat de urgență cu pacientul în sala de operație și probabil va rămâne internat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.În câteva minute, bărbatul a fost luat de un echipaj SMURD. În Piața Mare a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei, care a început să o caute pe femeia bănuită a fi autoarea înjunghierii și care a dispărut în mulțime.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response